REZERVARI ONLINE
Completati formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea dumneavoastra. Introduceti numele si prenumele dumneavoastra si cel putin un numar de telefon.
+ detalii

Grabestete sa profiti de fantastica noastra oferta de deschidere !!!

» Meloterapie
» Aromoterapia
» Termoterapie
+ detalii
» + 4 0726 511 200
» info@perfect-siluette.roTERMOTERAPIE

Celulita – acel aspect inestetic care ne dă bătăi de cap – este compusă nu doar din celule de grăsime supradimensionate, ci şi din toxine şi lichide în exces. Toate acestea pot fi eliminate (şi celulita combătută) prin împachetări.

Vorbim aici de acele proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide şi toxine, o slăbire în circumferinţe - chiar în kilograme, în cazul în care se folosesc radiaţiile infraroşii, remodelare corporală şi, nu în ultimul rând, un efect anticelulitic.

Împachetările se pot face fie “la cald” sub efectul benefic al razelor infraroşii (tunel ELS sau tunelul “NO CELLULITE)

Împachetările pot fi făcute cu diferite creme şi biogeluri active, pe toată suprafaţa corpului sau pe anumite zone, strict localizate, în funcţie de rezultatele pe care le dorim şi de cremele pe care le folosim.

Cele mai întâlnite împachetări la cald sunt cele care folosesc – creme anticeluitice cu efect de detoxifiere şi eliminare a retenţiei de lichide, sau împachetări fango - nămol extraforte pe bază de alge active, cu un puternic efect anticelulitic.

Durata unei împachetări este de 40 minute – timpul necesar pentru creme să acţioneze eficient, timp în care te poţi relaxa, aşezată pe pat. Acestui timp îi putem adăuga acele minute de peeling corporal cu microparticule din coaja de caise (recomandăm ca peelingul corporal să se facă doar o data pe săptămână) şi de aplicare a cremelor.

Împachetările se pot face cu o frecvenţa de 3-4 ori pe săptămână, cu efecte vizibile încă de la prima şedinţă.

Efecte:

Activarea microcirculaţiei

Dizolvarea depozitelor inestetice de grăsime

Ameliorarea vergeturilor şi prevenirea apariţiei de noi vergeturi

Împachetările se pot face cu o frecvenţă de 3-4 ori pe săptămână, cu efecte vizibile încă de la prima şedinţă. Pielea îşi va recăpăta fermitatea, tonusul şi elasticitatea. La încheierea unui tratament de 10-12 şedinţe vă veţi putea bucura de o piele netedă, fină şi tonifiată. Iar aspectul de coajă de portocală îl veţi regăsi doar... la portocale.

Împachetările la cald (cu infraroşii) nu sunt indicate în cazul persoanelor cu varice sau venectazii.

Aceasta terapie in cadrul abonamentelor

>> Inapoi

 

© Copyright 2007 Perfect Siluette. Toate drepturile rezervate. Webdesign: Dezibel Media | Web hosting Web Hotel