REZERVARI ONLINE
Completati formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea dumneavoastra. Introduceti numele si prenumele dumneavoastra si cel putin un numar de telefon.
+ detalii

Grabestete sa profiti de fantastica noastra oferta de deschidere !!!

» Meloterapie
» Aromoterapia
» Termoterapie
+ detalii
» + 4 0726 511 200
» info@perfect-siluette.roTERAPII CU ULTRA SUNETE

Remodelarea corporală a încetat demult să mai fie un simplu trend, un capriciu. A devenit, pentru multe dintre noi, o necesitate – o modalitate de înfrumuseţare mereu în mişcare, mereu în schimbare şi întotdeauna îndrăgită de noi, cele care stăm mult prea mult pe scaun la birou, care nu avem timp de plimbări lungi deoarece programul încărcat de la serviciu nu ne permite.

Ultrasunetele reprezintă un procedeu complex şi recent introdus în centrele de întreţinere corporală, non-invaziv şi non-agresiv. Deoarece industria beauty este receptivă în tot ceea ce înseamnă tehnologie de vârf, ultrasunetele au apărut ca una din puţinele metode în cursul căreia întâlnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grăsime calcifiate şi de dizolvare simultană a lor, cu rezultate vizibile într-un timp relativ scurt. Unul din puţinele efecte simţite de cei care fac tratamente cu ultrasunete este o uşoară încălzire a zonei tratate.

Undele ultrasonice sunt foarte asemănătoare celor folosite în centrele medicale, pentru scanările prenatale, doar că, în cazul esteticii, ultrasunetele penetrează cu câţiva milimetrii mai în profunzime, ajungând la nivelul ţesutului adipos unde se găseşte celulita.

Cum acţionează undele ultrasonice?

Ultrasunetele sunt prezente prin micro - vibraţii invizibile (un milion vibraţtii pe secundă), percepute foarte uşor pe epidermă, care penetrează 4 -5 cm în grăsimea subcutanată, localizându-se în interiorul celulelor, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Practic, acţionează asemeni unui micromasaj realizat la nivelul ţesuturilor. Acest masaj ultrasonic combinat cu efectul termic al dispozitivelor de tratament duc la efectul de topire a grăsimilor şi de eliminare al acestora din organism, efecte mult crescute ca randament comparativ cu cele apărute în urma unei diete. Succesul unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate (cele care dau aspect de ,,coajă de portocală“) cu energie kinetică ce utilizează micro-vibraţii.

Muşchii şi oasele absorb mult mai multă energie ultrasonică decât alte ţesuturi heterogene, pentru că reflectă mult mai bine undele sonore longitudinale, transformându-le în unde transversale care creează efectul de masaj. Rezonanţa ultrasonică mai mare de 1 Mhz determină accelerarea metabolismului, eliminarea toxinelor şi creşterea absorbţiei nutrienţilor în piele.

În plus, masajul cu ultrasono poate de asemenea accelera metabolismul şi tranzitul intestinal, catabolismul de grăsimi şi înlăturarea lor determinând pierderea în greutate.

Masajul cu ultrasono are şi alte 2 efecte: efect termic şi efect de curăţare. Undele ultrasono pot încălzi ţesuturile pătrunzând în mai multe straturi ale pielii şi pot îmbunătăţi circulaţia sângelui şi a limfei. Pentru efectele de curăţare, undele ultrasono folosesc un anumit tip de vibraţii care contribuie la un gomaj fin şi superficial al epidermei, îndepărtează substanţele nocive aflate în pori, reduce pistruii şi ajută la redobândirea aspectului natural al pielii.

Aparatul cu ultrasunete CELL-FREE cu cele trei dispozitive de tratament: corporal, facial şi pentru zonele din jurul ochilor, permite realizarea de tratamente pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, şolduri, coapse, fese, dar şi bărbie, pomeţi şi zona ochilor.

Realizează o profundă sonoforeză - undele sonice, printr-o presiune acustică, direcţionează particulele active ale cremelor şi gelurilor (anticelulitice, de fermitate sau antivergeturi ) în profunzime, la 4-5 centimetri sub nivelul pielii; şi o activare a micro-circulaţiei cutanate prin acţiunea termică a celor 3 dispozitive.

Este astfel stimulată eliberarea toxinelor din celule şi trasferarea lor în sistemul limfatic, atenuarea nodulilor celulitici şi reconturarea adipozităţilor localizate, accelerarea circulaţiei sanguine şi a hidratării în profunzime a pielii.

La nivel facial masajul ultrasonic efectuează un tratament de lifting facial nechirurgical prin stimularea activităţii celulare, controlează oxidarea celulară şi activarea melaninei de sub piele. Permite pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor şi hidratarea epidermei.

Îmbunătăţirea elasticităţii pielii, ameliorarea vergeturilor şi hidratarea în profunzime a ţesuturilor, tratarea acneei şi atenuarea cearcanelor, reducerea timpului de vindecare şi stimularea metabolismului celular sunt alte câteva rezultate ale tratamentului CELL-FREE.

 

>> Inapoi

 

© Copyright 2007 Perfect Siluette. Toate drepturile rezervate. Webdesign: Dezibel Media | Web hosting Web Hotel