REZERVARI ONLINE
Completati formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea dumneavoastra. Introduceti numele si prenumele dumneavoastra si cel putin un numar de telefon.
+ detalii

Grabestete sa profiti de fantastica noastra oferta de deschidere !!!

Specialistii PERFECT SILUETTE iti stau la dispozitie ajutandu-te sa alegi terapiile care ti se potrivesc.
+ detalii
Pentru moment informatiile de contact nu sunt disponibile.DIAGNOSTICARE SI MONITORIZARE

Inaintea inceperii oricarui tip de tratament de slabire, fiecarei cliente i se intocmeste o fisa personala de tratament, in care sunt trecute in prima faza datele initiale. Pentru acest lucru, clienta este masurata, iar definitorii sunt dimensiunile pentru : abdomen, solduri, pulpe, diametru picior, diametru genunchi.De asemenea, aceste masuri initiale se pot face pentru oricare din zonele pe care clienta doreste sa le trateze ( glezna, bust, abdomen superior, etc). Apoi se noteaza greutatea in kg si sute de grame ( precum si momentul zilei in care s-a facut cantarirea ), se analizeaza tipul de celulita si se trece la analizarea masei grase din corp pentru a se determina care e varianta optima de tratament.

Iata si cateva date despre analizatorul masei grase:

Contraindicatii :
- persoane care poseda implanturi ( de ex., stimulator cardiac) sau alt aparat medical electronic portabil

Acest aparat masoara cantitatea totala de grasime din corpul omenesc , exprimata atat in kg cat si in procent din masa corporala.El lucreaza conform metodei BIA (analiza impedantei bioelectrice).
Aceasta metoda analizeaza rezistenta electrica pe care o opun tesuturile corpului atunci cand sunt strabatute de un curent electric extrem de slab.Deoarece tesutul gras prezinta o conductivitate mica sau chiar deloc, e posibil sa se determine cantitatea de tesut gras comparativ cu alte tipuri de tesut.El face masuratoarea in partea superioara a trupului unde se acumuleaza cu predilectie grasimea, masuratorile fiind cat se poate de exacte .

ELECTROSTIMULARE MUSCULARA
TUNEL ELS 18 ELECTROSTIMULARE (CLASICA) APARAT ELECTRO CU 24 PADS

LED TERAPY

ENDERMOLOGIE - VACUM CELL

TERAPIA ELECTROMAGNETICA

TERAPII CU ULTRA SUNETE

MELOTERAPIE

TERMOTERAPIE

AROMOTERAPIE

RIDICARE DE SANI

LIFTING FACIAL

DRENAJ LIMFATIC

REFLEXOTERAPIE

MASAJ

 

© Copyright 2007 Perfect Siluette. Toate drepturile rezervate. Webdesign: Dezibel Media | Web hosting Web Hotel