REZERVARI ONLINE
Completati formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea dumneavoastra. Introduceti numele si prenumele dumneavoastra si cel putin un numar de telefon.
+ detalii

Grabestete sa profiti de fantastica noastra oferta de deschidere !!!

» Meloterapie
» Aromoterapia
» Termoterapie
+ detalii
» + 4 0726 511 200
» info@perfect-siluette.ro
REFLEXOTERAPIE

Reflexologia este un sistem foarte vechi de masare a mainilor si a picioarelor, practicat de catre vindecatorii din Egiptul si China Antica. Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este impartit in mai multe zone...
Reflexologia este un sistem foarte vechi de masare a mainilor si a picioarelor, practicat de catre vindecatorii din Egiptul si China Antica. Aceasta metoda se bazeaza pe detectarea si corectarea unor dezechilibre ale organismului. Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este impartit in 10 multe zone egale si ca talpa piciorului este o „harta” a organelor noastre. Prin masarea talpilor se trateaza anumite afectiuni.
Reflexoterapia nu poate fi practicata de oricine, deoarece este necesara o buna cunoastere a informatiei legate de punctele de masaj si de ceea ce reprezinta acestea. Reflexoterapia nu pune diagnostice, ea constata zonele cu dezechilibru energetic care au determinat tulburari functionale si organice si ajuta la refacerea armoniei energetice.
Reflexoterapia trateaza:
Probleme digestive (inclusiv constipatie), dereglari menstruale, oboseala cronica, dureri musculare, inflamatii ale pielii, colicile copiilor, actioneaza asupra cauzelor aparitiei de celulita, deblocheaza traseul renal, ajuta la reglarea functiilor endocrine.

Contraindicatii
Insuficiente renale si/sau hepatice acute, la hipertensiune / hipotensiune extreme, tensiune arteriala oscilanta, hemoragii cerebrale recente, infarct miocardic, varice voluminoase si inflamate, ulcer varicos, hemoragii, infectii cutanate, perioada de sarcina, rani deschise, boli de piele de natura parazitara si inflamatorie, boli infectocontagioase

 

 

>> Inapoi

© Copyright 2007 Perfect Siluette. Toate drepturile rezervate. Webdesign: Dezibel Media | Web hosting Web Hotel