REZERVARI ONLINE
Completati formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea dumneavoastra. Introduceti numele si prenumele dumneavoastra si cel putin un numar de telefon.
+ detalii

Grabestete sa profiti de fantastica noastra oferta de deschidere !!!

» Meloterapie
» Aromoterapia
» Termoterapie
+ detalii
» + 4 0726 511 200
» info@perfect-siluette.roLED TERAPY

Terapia LED a început prin a fi folosită de… cosmonauţi datorită accentuării procesului de vindecare. A traversat rapid în domeniul esteticii aplicate datorită beneficiilor pe care le aduce şi inexistenţei de efecte secundare.

Presupune existenţa unor diode luminiscente prin care se aplică culoare şi lumină în fascicole concentrate pe zonele pe care se efectuează tratamentul. Efectele sunt fotochimice, nu termice: fotonii pătrund în ţesut şi sunt uşor absorbiţi în membrana celulei. Permeabilitatea acesteia se modifică şi produce o reacţie fotochimică în urma căreia se eliberează ATP (adenozin trifosfat), enzima responsabilă de metabolismul celular.

Diodele Emitatoare de Lumină (LED) sunt o formă modernă de terapie prin energie luminoasă şi sunt similare laserelor, având aceleaşi efecte de vindecare, dar diferă de acestea prin modul în care energia luminoasă este transmisă. LED se răspândeşte pe o suprafaţă mai mare, ceea ce determină reducerea timpului de tratament faţă de cazul folosirii laserului.

LED nu emit suficientă putere pentru a distruge ţesutul, dar au destulă energie pentru a stimula un răspuns de autovindecare din partea corpului. Având o manifestare de amploare redusă, dar un ciclu de funcţionare lung, LED se caracterizează printr-o emisie mult mai blândă a aceleiaşi lungimi de undă a luminii vindecatoare pe care o emite şi laserul soft folosit în estetica aplicată, însă la un randament energetic mult mai ridicat. Aşadar, LED nu prezintă acelaşi risc ridicat de a provoca leziuni oculare ca şi laserele.

Alte efecte:

Stimulează producţia de colagen şi reduce producţia de melanină (eliminând petele)

Accentuează procesul de vindecare a rănilor, eczemelor

Atenuează ridurile şi liniile fine din jurul ochilor

Tonifiază musculatura şi redă fermitatea pielii

Stimulează şi activează metabolismul celulelor epidermei

Este adeseori asociată cu culori, pentru a potenţa efectele benefice asupra organismului.

Culoarea albastră are efect antiinflamator, antiseptic, antipiretic, decongestionant al durerii dar şi catifelant, normalizează producţia de sebum, excelent pentru piele iritată, antialergic, ideal în tratamentele antiacneice, ale herpesului, alergiilor solare şi arsurilor solare.

Culoarea galbenă stimulează sistemul limfatic şi nervos, tonifierea musculaturii şi nervurilor, îintărirea sistemului digestiv, tratarea pielii iritate şi obosite dar şi reducerea depresiilor şi reenergizarea sistemului nervos.

Verdele ajută la reîntărirea sistemului imunitar, a sistemului circulator şi al inimii, stabilizarea şi stimularea sistemului hormonal, armonizarea organelor, relaxare mentală.

Roşu este un puternic biostimulant, activând rezervele de energie şi stimulând circulaţia sanguină şi limfatică. Un efect vizibil şi demn de luat în considerare este revitalizarea pielii obosite şi redarea luminozităţii tenului.

Acesta terapie este efectuata cu ajutorului Tunelului ELS 18

Se intelneste in abonamente sau sedinte individuale

>> Inapoi

© Copyright 2007 Perfect Siluette. Toate drepturile rezervate. Webdesign: Dezibel Media | Web hosting Web Hotel