REZERVARI ONLINE
Completati formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea dumneavoastra. Introduceti numele si prenumele dumneavoastra si cel putin un numar de telefon.
+ detalii

Grabestete sa profiti de fantastica noastra oferta de deschidere !!!

» Meloterapie
» Aromoterapia
» Termoterapie
+ detalii
» + 4 0726 511 200
» info@perfect-siluette.roENDERMOLOGIE - VACUM CELL

Inventată acum aproximativ 20 de ani în Franţa, terapia pare să treacă testul timpului, rămânând în continuare una dintre cele mai eficiente în tratarea celulitei dar şi a altor inestetisme ale pielii. Pentru ca tu să fii în continuare încrezătoare, radiantă şi plină de viaţă.

DERMOCELL este aparatul cu care Keiko Slim Spa se angajează să răspundă prin eficienţă acestei pretenţioase cereri: eliminarea celulitei. Secretul din spatele eficienţei acestui aparat de endermologie este tehnologia revoluţionară Dermohealth. Mai exact Aspiraţia continuă realizată prin exercitarea presiunii negative la nivelul pielii se dovedeşte a fi non-agresivă şi non-invazivă pentru organism – fără ca acest lucru să îi reducă în vreun fel eficienţa. O altă dovadă a confortului maxim este şi absenţa oricaror echimoze/vânătăi pe tot parcursul tratamentului.

Turbina realizată conform tehnicilor de ultimă oră reduce zgomotul cu 50% pentru a-ţi asigura un maxim de confort în timpul tratamentului.

Tratează eficient orice stadiu de celulită (edematoasă, fibroasă, dureroasă) iar aspectul de “coajă de portocală” – stai liniştită – nu va reapare!

Element esenţialKeymodulul, cu cele două role ale sale – tratează adipozităţile, vergeturile, musculatura supratensionată, cât şi tulburările de circulaţie periferică. Ca atare, elimină celulită şi previne reapariţia ei, creşte circulaţia sanguină şi limfatică, se reduce drastic excesul de toxine şi lichide din organism, sprijină restructurarea la nivel tisular.

În timp ce la nivel facial, kitul cu cele 6 capete terapeutice cu terminaţii anodizate, realizează:

• Accelerarea irigaţiei sanguine deficitare – pentru un gomaj fin şi luminozitate;

• Stimularea circulaţiei limfatice – decongestionând şi curăţând în profunzime şi formarea de elastină şi colagen – redând tenului fermitatea şi elasticitatea.

Un sprijin de încredere Postoperatoriu ajută la defibrozare şi drenaj – ultrasunetele acţionând drept catalizator al tratamentului.

Tratamentul perfect în cazul în care doriţi pe lângă eficienţă, rezulate rapide, vizibile în scurt timp! Acţiunea asupra celor mai “încăpăţânate” straturi celulitice (ştiţi bine despre ce este vorba - acelea care nu vor să dispară indiferent de dieta urmată, exerciţiile şi tratamentele făcute), departe de a fi dureroasă, este una fermă, eficientă şi în acelaşi timp relaxantă, dizolvând şi eliminând complet celulita.


ACESTE TERAPII LE INTALNITI IN CADRUL ABONAMENTELOR

>> Inapoi

© Copyright 2007 Perfect Siluette. Toate drepturile rezervate. Webdesign: Dezibel Media | Web hosting Web Hotel