REZERVARI ONLINE
Completati formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea dumneavoastra. Introduceti numele si prenumele dumneavoastra si cel putin un numar de telefon.
+ detalii

Grabestete sa profiti de fantastica noastra oferta de deschidere !!!

» Meloterapie
» Aromoterapia
» Termoterapie
+ detalii
» + 4 0726 511 200
» info@perfect-siluette.roAROMOTERAPIE

Aromoterapia combinata cu metoda de infasare este noua modalitate, naturala si eficienta, ca sa scapi de cativa centrimetri buni din dimensiunile corpului. In afara de obtinerea unei siluete zvelte, se realizeaza si o dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor reziduurilor, intinderea, tonifierea si netezirea pielii.
Cele patru efecte ale metodei de slabire prin infasare la rece produc arderea depunerilor suplimentare de pe corp!!! Garantat!!
Efectul termoreactiv al metodei de infasare cu uleiuri eterice:

Esenta tratamentului:
Modalitatea aceasta se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice continute in Celu Lotion, cum ar fi eucalipt, piper, mentol si rosmarin, datorita efectului lor puternic de hiperemizare, produc in straturile exterioare ale corpului, dilatarea vaselor de sange si o circulatie intensive a sangelui. Din aceasta cauza, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata. Este bine cunoscut faptul ca una din functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperature interna corespunzatoare. In organism, sângele are rolul de a transporta elementele nutritive, si deci in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului. In felul acesta, in interior, apare senzatia de racire. Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie sa consume energie si deci trrebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces. In acest fel, prin metoda de aromoterapie prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunile tratate, se consuma in cele patru efecte amintite. Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic. Aceasta inseamna ca pentru restul activitatilor zilnice este nevoie comparative, de o cantitate de energie mult mai mica.


DOUA CONDITII IMPORTANTE PENTRU OBTINEREA EFECTULUI CORESPUNZATOR
• Cu 3-4 ore inainte de tratament nu se vor consuma mâncaruri (solide) grele, caci altfel organismul foloseste pentru arderi elementele nutritive din sânge si nu depunerile adipoase suplimentare.
• Sa consumam zilnic minim 2,5 L de lichide (sucuri vitamizante fara zahar, apa minerala, ceaiuri). Sa nu consumam deloc alcool si sucuri carbogazoase. Cantitatea de lichide este absoluta necesara, ca organismul sa poate arde in mod corespunzator grasimile suplimentare.

MECANISMUL PRODUSELOR WIENER KOSMETIKUM
Materialele si uleiurile eterice folosite in aromoterapia prin infasare provoaca la inceput o senzatie puternica de incalzire, care in aproximativ de 20-30 de minute se transforma intr-o puternica senzatie de racire interna. La persoanele mai corpolente, acest efect se instaleaza abia dupa cca. 40 minute si deci pentru aceste persoane, durata unei sedinte se prelungeste.
Corpul reactioneaza prima data la caldura instalata in partile exterioare ale pielii si ca effect al racirii interne care se instaleaza dupa aceea, arderile grasimilor si a consumului de energie, se fac intr-o masura mai mare. Deci, distrugerea stratului adipos se face destul de repede in zonele tratate.
Aceasta reactie se produce cu efect, doar atunci cand zona cu probleme este strânsa cu fese imbibate cu substantele special pregatite in acest scop, cu uleiurile minerale, alge marine, scortisoara sau lotiuni aromate. Zonele astfel tratate, le acoperim si cu o folie, ca incalzirea initiala in urma “evaporarii” sa se transforme intr-o racire si mai pronuntata.
Pentru atingerea celei mai bune reactii ale corpului este important ca fasele imbibate sa le folosim macar pornind de la genunchi pana sub piept.
RECOMANDARI
Aromoterapia prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi .
Ajuta la orice cura de slabire, pentru disparitia stratului adipos. Produce dezintoxicare, ajuta la orice cura prin post.
Daca folositi deja o alta metoda pentru tratarea siletei, atunci aceasta metoda poate fi o intregire ideala a acestor tratamente. In acest fel tratamentele devin mult mai eficiente si rezultatele mai vizibile.
CE PUTETI REALIZA PRIN METODA DE INFASARE AROMOTERAPEUTICA?
• Scaderea greutatii corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare, ca urmare a efectului rece-cald. Acest efect se masoara imediat in cm.
• In zonele tratate se produce o inlaturare a toxinelor si altor depuneri reziduale suplimentare, datorita osmozei si a uleiurilor aromate continute.
• Inlaturarea depunerilor minerale suplimentare, datorita aromoterapiei si a strângerii faselor.
• Netezirea si intinderea pielii, ca effect al intregului tratament.

Aceasta noua modalitate revolutionara este marca înregistrata WIENER KOSMETIKUM®. Pentru produsele de efect si pentru dezvoltarea tehnologiei respective, descoperitorul acestora, Dr. DOLENSKY, a obtinut în Austria, Marele Premiu al Investitorilor.

 

>> Inapoi

 

 

© Copyright 2007 Perfect Siluette. Toate drepturile rezervate. Webdesign: Dezibel Media | Web hosting Web Hotel